Diskuzní fórum

Diskusní téma: Diskuzní fórum

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Šatov

asi se ti to nejak nepovedlo

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Šatov

no výsledek neklame...

Datum
Vložil
Titulek

Historie

Zdravim,by me zajimalo jakou nejvyssi soutez Práče hralo ve sve historii? Dekuji predem za odpoved.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Historie

Dobrý den, dle mých informací to je 1.B třída. Která se u nás hrála i v dřívějších dobách. V jedné sezóně (přesný ročník bych musel zjistit) v posledním kole Práče prohráli v Moravských Budějovicích a tím pádem přišli o postup do 1.A třídy , z kterého se radovala nakonec Miroslav.

Datum
Vložil
Titulek

Report

článek o nedělním fotbale je moc hezkej, děkujeme

Datum
Vložil
Titulek

Šaratice

Hoši,

dneska od nás nadprůměrný výkon, přebírali jsme dobře hráče, obrana hrála kompaktně, jedině přechod do útoku a celkově útok zklamal, nicméně! od tohoto výkonu bych se určitě odpíchl, protože patřil k těm lepším, co jsme v letošní sezóně ukázali. Soupeř byl lepší v mezihře, lépe fyzicky připraven a asi i zkusenější, o tom není pochyby, každopádně chyběla mu finální fáze, kterou jsme dobře, až na výjimky, nabourávali. Bod jsme si dnes minimálně zasloužili a to uznali i kluci ze Šaratic. Když budu mluvit za sebe, tak mám z výkonu dobrý pocit, podporovali jsme se, mluvili na sebe, hráli kompaktně, na druhou stranu všichni víme, že je na čem pracovat a kde máme deficit (fyzička, chybějící kilometry)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Šaratice

Hlavne hlavu vzhuru, zadny smutneni, ceka nas tezkej Satov, tak se musime pripravit a zabrat!!!

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Šaratice

Přesně tak, jedna vlaštovka jaro nedělá, takže pudem do sebe a ukážem jim co v nás je za správný zemědělce a družstevníky z Práč.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Šaratice

Přesně potrenujem zabarem hecnem se a v neděli rozřílíme Šatov :D

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Šaratice

říká se, že škoda je jen dobrého člověka, ale včera to byl pešek to je až k nevíře. celej zápas odjezdíme po zadku a nakonec nám zbydou oči pro pláč. Na první jarní špíl to nebylo zlé, ale bod měl zůstat na našem hřišti. Byl jsem dnes v obchodě, rohlíky to zase nezlevnilo tak se musíme otřepat a vrátit Šatovskejm podzimní porážku. Budeme věřit tomu o čem jiní pochybují. Budeme se snažit udržet prestiž, čest a respekt svého týmu.

Záznamy: 4921 - 4930 ze 4969

<< 491 | 492 | 493 | 494 | 495 >>

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.