Diskuzní fórum

Diskusní téma: Diskuzní fórum

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: posily

u nás v Praze se o tom mluví již delší dobu. Navíc, když víte koho podplatit tak to není zas takový problém zjistit. A navíc vím, že vám nefunguje mikrofon tak jsem zvědav na tu vaši tiskovku.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: posily

Tiskovku zajistuje objednana externi firma. Lobby Druzstevniku saha i pres hranice ČR, takze u vas v Praze se muze šuškat mozna jen o techto posilach, vice informaci az na zminene tiskovce. Dekuji

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: posily

Díky, já tam budu.

Datum
Vložil
Titulek

Poděkování

Zdravím všechny v Práčích,a příznivce fotbalu zvlášt.
Byla to kolektivní práce,že jsme..........,Poděkování patří všem co se na úspěchu podíleli-hráčům,relizačnímu týmu,vedení klubu panu Szapanosovi,,obchodním partnerům,firmám,fanouškům,organizacím a v neposlední řadě obecnímu úřadu v Práčích v čele s ing.Zimkem.Zároveň mi dovolte,Vám všem popřát hodně zdraví,štestí a mnoho krásných akcí a fotbalové radosti.
AŤ se Vám všem jenom daří.
S úctou k Vám Karel Kovalský

Datum
Vložil
Titulek

Re: Poděkování

Zdravíčko trenére,
Děkujeme za milé přání. Budeme se snažit nějakou tu fotbalovou radost vykouzlit i na jaře. Jsem rád, že jsem Vás poznal a mohl pod Vámi hrát. Byly to pěkné roky a rád na ně budu vzpomínat. Díky za to co jste udělal pro fotbal v Práčích. Nebylo toho málo a já si toho vážím. Přeji Vám hlavně mnoho zdraví, protože to ostatní už si umí člověk v dnešní době nějak zařídit. s pozdravem PT

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Poděkování

Zdravím trenére,
já taky děkuju za přání a děkuju za vše, co jste v Práčích udělal a pro nás jako fotbalist. No a jak říká Peťa (hvězda prvního rozhovoru) hlavně zdravíčko, které je jen jedno.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Poděkování

Díky, dobré to bylo. ať se vede.

Datum
Vložil
Titulek

stmelovačka

po pátečním treninku, se bude konat v klubovně taková menší větší lidová stmelovačka našeho týmu. Při té příležitosti si dáme partičku pokra, popijeme a zazpíváme lidové písně :-) Nováčci, by neměli zapomenout na zápisné :-) Jediná omluvenka, která se bere jako omluva je potvrzení od lékaře o odvykání návykových látek :-)

Datum
Vložil
Titulek

pochvala

Pepo vyser se na pol. akademii a běž na žurnalistiku, mohl by ses tím fakt živit, jde ti to :D:D- seš machr

Datum
Vložil
Titulek

Re: pochvala

no :DD uvidíme :D každopádně pochvala nepatří jen mě ;)

Záznamy: 4941 - 4950 ze 4974

<< 493 | 494 | 495 | 496 | 497 >>

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.